Microsoft Ships Windows 10 Insider Preview Build 16199, inneholder nye funksjoner

Microsoft rullet ut den siste forhåndsvisningen av sin Fall Creators Update, Build 16199, til Windows Insiders i den raske ringen denne uken. Denne siste bygningen kommer på hælene i forrige ukes utgivelse av bygge 16193 under Build Developer Conference. I likhet med forrige ukes bygg, inneholder denne nyeste versjonen flere nye funksjoner som Insiders kan begynne å teste ut nå for den offisielle oppgraderingsutgivelsen som forventes senere i år.

Windows 10 Insider Preview Build 16199

Mine folk app Emojis. The My People-funksjonen som ble brakt tilbake i bygge 16184, støtter nå sending og mottak av emojis- og varselsmerker fra faste kontakter på oppgavelinjen. Pinnede kontakter på oppgavelinjen vil også vise en teller for usynlige meldinger. Hvis du finner denne funksjonen distraherende, kan du slå den av i oppgavelinjens innstillinger.

Folk-første deling har også blitt lagt til, og det lar deg dra og slippe filer direkte på pinnede kontakter på oppgavelinjen for å dele direkte med dem eller via e-post eller støttede sosiale nettverk.

Android samtale varsler. Hvis du er en Android-bruker, vil Cortana vise innkommende anropsvarsler på tvers av enheter. For å konfigurere det, installer du Cortana-appen på Android-telefonen din. Deretter går du til Innstillinger> Synkroniseringsvarsler og slår på alle Cortana-enhetene. Når du mottar et anrop, får du et varsel som viser hvem det er og gir deg muligheten til å svare på tekst eller avvise anropet.

Lagringsproblemer. Du kan allerede automatisk frigjøre diskplass med Storage Sense, og det har lagt til evner. Du kan nå sette det opp for å rydde opp filer som har vært uendret i nedlastingsmappen i 30 dager. For å justere den, gå til Innstillinger> System> Lagring og velg deretter Endre hvordan vi frigjør plass.

Andre nye endringer og forbedringer

Andre nye endringer, forbedringer og reparasjoner for denne PC-bygningen inkluderer følgende:

  • Windows Defender Application Guard (WDAG) fungerer nå som forventet på berøringsaktiverte PCer.
  • [UTVIKLERE] XAML-designeren i Visual Studio 2017 treffer en feil som forårsaker en sprekkfeil under ThemeResource-referanser til XAMLs generiske.xaml-ressurser. Vennligst oppdater til den nyeste versjonen av Visual Studio 2017 Preview (Versjon 15.3 - 26510.00) eller senere. Hvis Visual Studio 2017 Preview allerede er installert, kan brukerne oppdatere ved å starte Visual Studio Installer, og klikke på Oppdater-knappen. Du kan bekrefte at du har riktig oppbygging av Visual Studio Preview ved å gå til Hjelp> Om å bekrefte at du er på versjon 15.3 (26510.0-forhåndsvisning) eller senere.
  • Vi løste et problem som resulterte i at mange Win32-apper ikke startet hvis visse tredjeparts antivirusprogrammer var aktive før oppgradering.
  • Vi har oppdatert Windows Defender Security Center for ikke lenger å flagge deaktiverte drivere som problemer. Vi har også justert helsøkingslogikken, slik at bruk av maksimal lysstyrke når det er koblet til vekselstrøm, vil ikke markere en advarsel. Setter pris på alle som delte tilbakemelding om emnet.
  • Som et resultat av lav bruk har vi tatt beslutningen om å fjerne Notat-hurtigaksjonen.
  • Vi har oppdatert vår migrasjonslogikk, slik at fremdriften fra denne bygningen omdreiningslåsen vil bli bevart over oppgraderinger.
  • Vi løst et problem som resulterte i at fargeprofilene ble ignorert etter å ha startet visse fullskjermspill.
  • TILLEGG: For å hjelpe deg med å raskt finne det alternativet du leter etter, har vi oppdatert kontekstmenyene for apper og fliser i Start for å nå inkludere ikoner for flere handlinger, inkludert Del, Avinstaller og Vurder.

Etter at oppdateringsprosessen er fullført, er det nødvendig å starte på nytt, og for å bekrefte at bygge nummeret ditt har Windows-nøkkelen og skriv: winver og trykk Enter, og du bør se at du har versjon 1702 Build 16199.1000.

Det er også verdt å merke seg at for de av dere som fortsatt henger der inne med Windows Phone, lanserte selskapet også Windows 10 Mobile Build 15215. Du kan finne ut hva som er nytt med mobile, kjente problemer med PC, og den fullstendige endringsloggen i Dona Sarkars innlegg på Windows Experience Blog. Alt i alt, veldig spennende å kunne få hendene på de nye byggene, slik at vi kan spille med alle disse nye funksjonene.