Microsoft lanserer Windows 10 Preview Build 16291 til PC

Microsoft rullet i dag Windows 10 Build 16291 til Insiders i Fast Ring. Denne kommer etter forrige ukes Insider Build 16288, som mange Insiders hadde problemer med å laste ned. Igjen er det ikke noen store nye funksjoner siden dette er stabiliseringsfasen av utviklingssyklusen til Fall Creators Update. Selv om denne bygningen inkluderer mange bugfixer, er det en ny funksjon for mobil og Cortana.

Windows 10 Insider Preview Build 16291

Gjenoppta fra telefoner til PC med Cortana. Du kan nå gjenoppta artikler fra iPhone eller Android-smarttelefoner til PC fra Cortana-appen.

Her ser du på de andre generelle endringene, forbedringene og reparasjonene som du kan forvente i denne nyeste byggingen, ifølge Dona Sarkars kunngjøring:

  • Vi løste et problem der noen ganger etter en oppgradering av Windows Updates oppdateringshistorikk mangler en oppføring for funksjonsoppdateringen du nettopp har gjort.
  • Vi løste et problem hvor rulling med berøringsfølsomme eller presisjonsputer ikke fungerte med F12 Developer Tools.
  • Vi løst et problem hvor stiftet reset over lås ("Jeg har glemt PIN-koden min") bare fungerte første gang passordet ble tilbakestilt.
  • Vi løste et problem hvor Microsoft Edge ville krasje hvis du la til en favoritt i en Favoritter-mappe og umiddelbart sorterte den mappen etter navn.
  • Vi har løst et problem med indeksøren fra de siste flyr som kan føre til at Outlook 2016-søk mislykkes i å indeksere meldingen.
  • Vi løste et nylig problem som resulterte i at Skype UWP-appen ikke ble lansert hvis den ble minimert når du klikket på et innkommende anrop.

Det er også verdt å merke seg at Insiders som bruker Surface Pro 3, kan slå en feil som får den til å ende opp i en "uopprettelig" tilstand der den ser fast og ikke laster forbi skjermbildet "spinning dots". Hvis du opplever dette problemet, bør du sjekke ut dette foruminnlegget for løsningen.

Vi er bare noen få uker unna den endelige utgivelsen av denne nye Windows 10-funksjonen oppdateringen. Ser du frem til å oppgradere til den nye versjonen, eller ikke så mye? Gi oss beskjed i kommentarseksjonen nedenfor.