Microsoft lanserer Windows 10 Insider Preview Build 15031

Microsoft annonserte i dag utgivelsen av Windows 10 Creators Update, bygge 15031 for Insiders i Fast-ringen. Denne bygningen kommer på hælene i forrige uke Insider build 15025, som inkluderte nye tilgjengelighetsalternativer.

Denne siste byggingen inneholder et par interessante nye funksjoner, inkludert et nytt bilde-i-bilde-alternativ, forbedring av Windows Game Bar for flere titler og mer.

Windows 10 Insider Preview Build 15031

Kompakt overleggsmodus er en bilde-i-bilde-type-funksjon som gjør at du kan fortsette å se en flytting eller videochatt mens du bytter til en produktivitetsapp som Excel. "Når et appvindu går inn i kompakt overleggsmodus, vises det over andre vinduer, slik at det ikke blir blokkert." For øyeblikket er de eneste universelle appene som kan utnytte dette Skype Preview og Movies & TV.

Dynamisk lås vil låse din Windows 10-PC når du ikke er i nærheten av den med din Bluetooth-parede telefon. Den låser etter 30 sekunder. For å aktivere funksjonshodet til Innstillinger> Kontoer> Innloggingsalternativer og merk av for Dynamisk låsekasse. Vær oppmerksom på at det er kjente problemer med en feil som forhindrer at PCer på denne bygger fra paring via Bluetooth.

Andre nye forbedringer er Windows Spillelinje støtter nå fullskjermmodus for 52 ekstra spill. Det er et nytt delikon i sine universelle apper. Microsoft-designteamet mener at dette ikonet visuelt overfører delingsfunksjonen bedre.

Som alltid er det andre forbedringer og kjente problemer i denne forhåndsvisningsbasen. Du kan lese alle detaljene på denne Microsoft-bloggen fra Dona Sarkar.

Hvis du har problemer med å få denne byggingen, vær bare tålmodig. Dona Sakar oppdaterte sitt innlegg i går og la følgende til listen Kjente problemer:

VIKTIG: Du kan se "Initialisering ..." når du forsøker å laste ned denne bygningen, og nedlastingsfremdriftsindikatoren som vises når du laster ned denne bygningen, kan virke ødelagt under Innstillinger> Oppdatering og sikkerhet> Windows Update. Det kan se ut som om du sitter fast på 0% eller i andre prosenter. Ignorer indikatoren og vær tålmodig. Bygget burde laste ned fint, og installasjonen skal sparke. Se dette forumet for mer informasjon .

For å ta tak i denne siste byggingen, må du kontrollere at du er i hurtigringen av Insider-programmet og gå til Innstillinger> Oppdatering og sikkerhet> Windows Update . Når det er lastet ned, vil det bli nødvendig å starte på nytt for å fullføre installasjonen.

Den neste store oppgraderingen, Windows 10 Creators Update, kommer godt sammen, og Microsoft legger til nye funksjoner som har blitt svært etterspurt av brukerne.

Liker du de nye funksjonene som kommer til Creators Update i vår? Gi oss en kommentar og gi oss beskjed om dine tanker.