Windows 10 Mobile Preview Bygg 10536.1004 Tilgjengelig nå

Etter ganske lang ventetid utvider Microsoft den nyeste Windows 10-mobilen Forhåndsvis bygg 10536.1004 til Windows Insiders i dag. Gabe Aul annonserte på Twitter sent på ettermiddagen.

Win10 Mobile build 10536.1004 er nå tilgjengelig for #WindowsInsiders http://t.co/JRO34zax56

- Gabriel Aul (@GabeAul) 14. september 2015

Den siste oppdateringen vi så, var Preview build 10512, og det var en stor forbedring i forhold til forrige utgave, men selvfølgelig hadde det problemer som alle forhåndsbygger gjør. Microsofts Gabe Aul nådde ut til Windows Insiders på Twitter forrige uke for å finne ut om bygningen skulle bli utgitt til Fast-ringen, til tross for å ha en stor feil med Store innkjøp, var det generelle svaret fra Insiders en rungende ja! Men dessverre ble bygningen nixed i fredags på grunn av et annet problem oppdaget. Gabe sa på Twitter "Jeg har noen dårlige nyheter folk. Vi oppdaget et problem sent i går kveld som ville ha forårsaket bygg * etter * 10536 å ikke installere over det. "

På mandag meddelte Microsoft at den nye mobilbyggingen ville være tilgjengelig i morgen, men som nevnt, ble den faktisk rullet ut sent på ettermiddagen er tilgjengelig nå.

Windows 10 Mobile Build 10536

Oppdateringen er nå tilgjengelig for Windows Insiders. Bare gå til Innstillinger> Oppdatering og sikkerhet> Telefonoppdatering> Søk etter oppdateringer . Og du må gå gjennom to runder med oppdateringer. Først skal du oppdatere for å bygge 10536.100 og deretter bygge 10536.1004

De nye byggefunksjonene løser feil for tidligere utgivelser som brøt Quiet Hours og mobile hotspot-funksjoner. Det løser også et problem med en ikke-fungerende låsskjerm som noen brukere hadde.

I følge Microsofts Blogging Windows-nettsted bør du også se følgende forbedringer:

  • Insider Hub er nå inkludert igjen!
  • Mobil hotspot-funksjonalitet er løst.
  • Stemmeinngang er oppdatert for å legge til støtte for japansk og engelsk (India) talegjenkjenning.
  • Enkle hop oppdateringer er igjen tilgjengelige fra Windows Phone 8.1 til Windows 10 Mobile Insider Preview for alle enheter.
  • Tofaktorautentisering er fast når du konfigurerer en enhet for både tekst og telefongodkjenning.
  • Startskjermbildet vil lykkes i stedet for å ikke klare "Loading ..." som vises i en loop til enheten ble startet på nytt. (Vi sporer fortsatt et problem der det kan vise "Loading ..." i noen sekunder.)
  • Ganske timer \ Ikke forstyrr har blitt løst.
  • Forsinkelse i visning av dato og klokkeslett på Lås skjermen er forbedret.
  • Klem og zoom inn Maps fungerer nå som forventet.

Den inneholder også en oppdatert Photos app, en ny enhånds modus som gjør det mulig å nå elementer, og Windows Feedback app returnerer.

Selvfølgelig er det også kjente problemer i denne bygningen, som ifølge Microsoft inkluderer følgende:

  • Etter at du har startet telefonen på nytt, ser du ikke varsler, for eksempel nye meldinger, til du låser opp telefonen din. Etter det, bør du se varsler for nye meldinger helt fint.
  • "ZStorage" vises i Innstillinger-appen under System, og ved å klikke på den får appen Innstillinger å krasje.
  • Kameraopplasting til OneDrive kan ikke aktiveres basert på tidligere innstillinger. For å fikse dette, sørg for at du kjører den nyeste versjonen av OneDrive ved å åpne øverste venstre navigeringslinje, så innstillingene til høyre for å bekrefte at kameraopplasting er slått på og du har den nyeste appen (versjon 17.2).
  • Insiders vil ikke kunne flytte fra Slow to Fast ringer midlertidig; Vi jobber med en løsning, men i mellomtiden for å flytte en enhet fra Langsom til Fast, må du bruke Windows Phone Recovery Tool til å starte på Windows Phone 8.1 og velge direkte i hurtigringen.
  • Tilleggsspråk for tale og tastaturer vil ikke være tilgjengelig til i morgen (9/15), og det vil bli feil hvis du prøver å laste ned. Hvis du allerede har språk for tale og tastaturer lastet ned til telefonen før oppgradering, vil de forbli og være tilgjengelige for bruk

Husk å sørge for at telefonen er fulladet, du er på Wi-Fi, og la telefonen være plugget inn mens oppdateringen finner sted. Under oppgraderingen vil telefonen starte på nytt flere ganger.

Jeg begynner nå å laste ned oppdateringene til min Lumia 635, og etter at jeg til slutt får biter lastet ned, ser vi hvordan ting går. Til tross for forsinkelser i nye bygg, synes Microsoft å være nær den endelige utgivelsen, da de siste oppdateringene bare forbedrer ytelse og patching sikkerhetsbuller.

Hvis du er en Windows 10 Mobile Insider, kan du fortelle oss hvordan oppdateringen går for deg, eventuelle problemer du opplever å laste ned oppdateringen, og eventuelle løsninger du har i kommentaren nedenfor.