Windows 10 Mobile Insider Preview Bygg 10586.107 og Slip Preview Ring

Microsoft begynte i dag å rulle ut Windows 10 Mobile Preview Build 10586.107 til Insiders i Fast Ring. Denne nye bygningen inneholder flere feilrettinger og forbedringer. Den legger også til en ny tredje ring for Windows Insiders for å bli med i Windows Insider Release Preview. Denne nye ringen er tilgjengelig for Windows Insiders i Windows 10 og Windows 10 Mobile-programmene.

Gabe Aul gjorde kunngjøringen på Twitter tidligere i ettermiddag:

Windows Mobile build 10586.107 er nå tilgjengelig for #WindowsInsiders i Fast Ring: https://t.co/DBjdrGTKBm

- Gabriel Aul (@GabeAul) 10. februar 2016

Windows 10 Mobile Preview Bygg 10586.107

Det er også et offisielt Microsoft-innlegg av Gabe (som også vises i Windows 10 Insider Hub-appen) som beskriver hva som er nytt i denne byggingen:

  • Løst et problem hvor det i noen tilfeller kan være en enhet som mangler fliser på startskjermbildet, etter at du har gått gjennom enheten utenom boksopplevelsen.
  • Forbedret støtte i fortelleren for å snakke på flere språk.
  • Forbedringer til tilbakestillingsopplevelsen når BitLocker \ Device Encryption er aktivert av bedriftens retningslinjer eller av brukeren.

Ny Release Preview Ring

Sammen med nyheten opp den nye bygningen for Windows 10 Mobile, fant vi også ut at det er lagt til en ny ring som legges til i Windows Insider-programmet. Den nye ringen heter Windows Insider Release Preview. Dette gjelder både PC-brukere og Windows 10 Mobile. For å si det enkelt, er dette langsommere enn den langsomme ringen.

Her er hva du kan se etter i den nye ringen i henhold til Microsoft:

  • Utgiv forhåndsvisning - Best for Insiders som liker å få tidlig tilgang til oppdateringer for nåværende avdeling, Microsoft-applikasjoner og drivere, med minimal risiko for enhetene sine, og vil fortsatt gi tilbakemelding for å gjøre Windows-enheter gode.

Etter at du har oppdatert på telefonen din og prøvd ut den nye versjonen for forhåndsvisning, legg igjen en kommentar nedenfor og la oss få vite hvordan ting fungerer.