Microsoft trekker Windows 10 Mobile 10586.29 Update

Microsoft rullet ut Windows 10 Mobile 10586.29 tidligere denne måneden, men det ser ut til at eiere av de nye Microsoft-flaggskiptelefonene, Lumia 950 og 950 XL, har noen store problemer med det.

Microsoft har besluttet å trekke oppdateringen fra sine servere mens den undersøker problemene og kommer opp med en måte å fikse dem på.

Microsoft undersøker Windows 10 Mobile 10586.29

Ifølge Microsoft Community Forum moderator Mike Mongeau:

Vi er oppmerksomme på problemer knyttet til den nylig publiserte Windows 10 Mobile-oppdateringen, inkludert: Oppdatering ikke tilbys, oppdatering ser ut til å bli sittende fast ved 0% og uklare lagringsvarsler. Teamet jobber med reparasjoner og forbedringer av oppgraderingsopplevelsen på kort sikt og med fremtidige utgivelser. I mellomtiden har vi publisert oppdateringen 10586.29 for Windows 10 Mobile fra våre offentlige oppdateringsservere mens vi jobber gjennom disse rapportene.

For de av dere som fremdeles ser melding om lav lagring: mens plagsomt kan du sikkert ignorere denne meldingen.

For de av dere som fortsatt har ventende oppdateringer (OS eller apper): Pass på å koble telefonen til en lader og la den være uberørt når den fungerer gjennom disse elementene.

Noen av problemene som Lumia-brukere opplever, inkluderer å se lagringsvarsler, oppdateringen blir sittende fast på 0%, eller oppdateringen blir ikke tilbudt i det hele tatt.

Det er også verdt å nevne at Microsoft sier at hvis du allerede har installert oppdateringen, bør du ikke bli påvirket, og du vil være kvalifisert for å motta kumulative oppdateringer i fremtiden.

Er du en Windows Phone-bruker og opplever problemer med denne siste oppdateringen? Legg igjen en kommentar nedenfor og gi oss beskjed.